Zauvijek Moja

Subtitle

Leden

Juliet - Lid sinds 2019


Deze prachtige aanwinst bij ZM is een super lieve en gezellige meid. Juliet heeft een Nieuw Zeelands paspoort, maar haar ouders hebben dit land verlaten voor ons mooie kikkerlandje! Ze heeft zelf Zutphen verlaten om in ons mooie Utrecht te komen wonen en in Amsterdam Creative Business te studeren. Ze ziet er altijd super modieus uit in haar vintage kleding en dat kan natuurlijk ook niet anders met haar creatieve hobby’s. Zo maakt Juliet bijvoorbeeld haar eigen lingerie! Ook koken, reizen vindt ze erg leuk en Juul is zeker niet vies van een feestje. Een wijntje zal je haar in tegenstelling tot de andere meiden alleen niet mee zien staan, Juliet drinkt liever een lekker koud  biertje!

Inge - Lid sinds 2019


Met haar prachtige, bruine kraalogen is deze lieve meid Inge de jongste van het stel. Ze heeft haar woonplaats Wageningen ingeruild voor Utrecht en woont met veel plezier op de Uithof. Ze volgt de studie Fysiotherapie en vind dit heel erg leuk. Inge is altijd in voor gekkigheid en slaat nooit een feestje over. Waar Inge is, is feest. Helaas voor alle mannen, want deze mooie dame is al bezet. Haar droom is om later in een mooie vila te wonen met heel veel hondjes. Inge drinkt liever een koud biertje is zeker te porren voor een lekker glaasje wijn, maar dan het liefst zo zoet mogelijk.


Nicky - Lid sinds 2018 


Deze extreem lieve meid past met haar reislust perfect binnen ZM. Met een leven op één plek neemt Nicky geen genoegen, na in Curacao en Canada geleefd te hebben heeft Utrecht nu haar hartje veroverd. Niet alleen voor wonen en studie is Nicky in het buitenland te vinden. Ook voor haar plezier zoekt ze regelmatig het avontuur op in het buitenland. Zo heeft Nicky deze zomer door de woestijnen van Marokko getrokken en gesurfd op de golven van de Atlantische Oceaan. Ambitieus is een eigenschap van Nicky die niet te missen is, altijd druk en altijd wel ergens mee bezig. Na dit jaar haar bachelor Psychologie in Amsterdam te hebben afgerond is ze alweer bezig een nieuwe droom achterna te jagen, namelijk de studie Geneeskunde!

Celine - Lid sinds 2018 


Wat zijn wij blij dat Celine met haar stralende uitstraling bij ons is gekomen! Met haar mooie en lieve lach veroverde zij meteen al onze harten. Celine is opgegroeid in Schiedam, maar verruilde dit na de middelbare school voor Utrecht. Hier bouwde zij snel een sociaal leven op en maakte ze Utrecht haar thuis. Celine heeft veel in haar mars en is niet bang om het grote avontuur aan te gaan. Zo heeft zij vier maanden gereis door Vietnam, Myanmar, Thailand en Laos en heeft ze in een hostel in Portugal gewerkt. Een van haar vele dromen is om in een Volkswagen busje rond te reizen en er staan nog heel veel exotische landen op de planning om te ontdekken. Celine heeft een druk leven, waarin zij haar studie communicatie en informatie wetenschappen serieus neemt, zich inzet voor verschillende commissies en bijbaantjes, tweedehandswinkeltjes afstruint, maar vooral is haar sociale belangrijk en neemt ze altijd de tijd voor de mensen om haar heen. Deze powervrouw, met haar ambities en haar warme hart, past dus perfect in ons dispuut. Wij zijn heel blij met Celine in ons midden en kunnen niet wachten om veel herinneringen met haar te maken.

Adinda - Lid sinds 2016

Net als velen van ons komt deze lieve en mooie meid uit het zonnige zuiden. Na de middelbare school is Adinda vertrokken uit Breda en heeft ze gekozen voor het gezellige en mooie Utrecht. Ze is een hele slimme meid en heeft net haar bachelor Rechten afgerond. Om zich zo goed mogelijk te profileren als toekomstig jurist was Adinda voorzitter van de Rechtswinkel, een organisatie met studenten die op vrijwillige basis juridisch advies geven. Met het CV van Adinda zit het dus wel goed! Maar dat is zeker nog niet alles, deze blonde super woman heeft Chinees Mandarijn gestudeerd, waarvoor ze een half jaar in Beijing woonde. Hoe slim ze ook is, Adinda is allesbehalve saai. Het is een jonge vrouw die weet wat ze wil en ze is een echte lieverd, altijd in voor een goed gesprek en veel gelach, en zeker ook altijd voor een goed feestje. Ze vindt het fijn zich te omringen met de meiden van ZM of om tijd vrij te maken voor vriendlief. Met een hartje van goud en haar prachtige lach vult ​Adinda ons dispuut op fantastische wijze aan.Jade - Lid sinds 2016
Afkomstig uit Enschede is onze lieve Jade een echte Tukker. Toch heeft Utrecht haar hartje helemaal veroverd. Jade houdt wel van een drankje en een dansje. In tegenstelling tot de meeste ZM’ies, is Jade juist meer fan van bier dan wijn. Jade slaat geen enkele borrel over, elke woensdag staat zij tot in de late uurtjes op de boot! Ze houdt enorm veel van theater en is dan ook een waar talent. Zo is zij lid van de MusiCo van AEGEE, waarmee ze een prachtige musical neer gaat zetten. Ondanks dat Jade Utrecht fantastisch vindt, is er nog veel meer te ontdekken. Zij heeft dan ook al heel wat reisjes gemaakt met AEGEE! Zo was zij te vinden in Timisoara in Roemenië, Antwerpen, Erfurt en ga zo maar door. Naast al deze gezellige dingen heeft Jade ook nog een bijbaantje en moet ze natuurlijk op zijn
tijd aan de studie. Een druk leventje dus! Toch kun je altijd bij Jade terecht als je zin hebt in vrolijk gezelschap en om te kletsen onder het genot van chocolade en thee.
Puck - Lid sinds 2016

Stralend, gezellig, lief en altijd in voor een praatje: onze Puck heeft het allemaal! Laat je echter niet voor de gek houden door haar lieve lach… Puck is een meid met pit! Zo is ze altijd enthousiast, bomvol ideeën en is ze degene die ons aanmoedigt om nou éindelijk die datumprikker eens in te vullen… Oftewel: Puck is een echte regeltante en tijdens haar bestuursjaar binnen ZM heeft ze dat maar al te goed laten zien. Als een echte ZM’er is ze ook dol op reizen: een half jaar studeren in Canada en een jaar later zit ze alweer een paar weken in Brazilië om een project van Aiesec te doen. De stoere Puck gooit zichzelf graag in het diepe en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Daarnaast is ze niet vies van een feestje en heeft ze bij onze avondjes uitgaan al bewezen dat de Utrechtse mannen zeer in haar geïnteresseerd zijn. Maar na een avondje stappen, is het de volgende dag weer tijd voor serieuze zaken. Met haar bachelor onderwijskunde op zak, begint ze binnenkort aan de master onderwijswetenschappen. Haar geliefde Brabantse Best heeft ze een aantal jaar geleden ingeruild voor een fijn huisje in Utrecht en vanaf deze thuisbasis is ze altijd in voor dansjes, chocola en wijn met ons. En mocht je ergens hulp bij nodig hebben of heb je behoefte aan een knuffel? Bel Puck en ze staat direct voor je deur. Wij zijn blij met deze vrolijke chica, die altijd voor ons klaar staat met haar overheerlijke chocoladetaart!


Ella - Lid sinds 2016
Met haar prachtige lange blonde krullen is onze Ella natuurlijk een onmisbare verschijning binnen ZM. Maar wij zijn zeker niet de enige die dit opvalt! Deze blonde Bossche chick weet namelijk menig mannenhart te veroveren. Ja je hoort het goed ze is een echte Brabo en weet dan ook zeker een goed feestje te bouwen. Tja wat dat carnavallen is er natuurlijk met de paplepel ingegoten. Maar zoals elke goeie brabo heeft ze natuurlijk het rustieke Brabant verruilt voor het bruisende Utrecht! Ze is dus niet alleen een beauty, she also got the brains. Onze Ella studeert namelijk rechten en als echte ZMie hoort daar natuurlijk een tripje naar het buitenland bij. Dus pas maar op CALIFORNIA Ella is coming! Ook is Ella ongelofelijk gezond bezig. 3 keer per week in de sport school en een ongelooflijke interesse in gezond en goed eten zorgt ervoor dat deze meid helemaal fit is. Geen wonder dus dat ze zo in de smaak valt bij de boys en dat ze met open armen wordt ontvangen binnen ZM.

Jamie - Lid sinds 2015

Onze lieve Jamie is geboren en getogen in het oosten van ons kikkerlandje. Na de middelbare verruilde ze het oosten voor het mooie Utrecht, waar ze nu inmiddels al een aantal jaar woont. Momenteel deelt ze een heerlijk huisje samen met twee andere ZM’ies en zit ze in haar eind-eind-eindfase van haar bachelor Journalistiek. Na haar bachelor wil ze graag haar droom waarmaken: in haar eentje een mooie reis door Australië maken! Na een lange relatie te hebben gehad is Jamie nu happy single. Mannen om haar vinger is voor haar een simpele opgave: een paar keer knipperen, een dancemove of een lach, het maakt niet uit, want bij Jamie lukt het altijd. Als ik aan Jamie denk, denk ik aan rode wijn en aan T’ Gras van de Buren, waar wij vaak, en Jamie eigenlijk altijd, onze vrijdagborrel afsluiten. Naast het feesten, kun je altijd bij haar terecht voor een goed gesprek en een eerlijke mening. Kortom, het is een feestje met deze brunette in ons midden!

Michelle - Lid sinds 2015

Met haar hilarische stemmetjes, gebaren en gezichtsuitdrukkingen betekent een avond met Michelle (aka Miesjelluuh) een avond vol gezelligheid en gelach. Ze is ontzettend grappig, maar ook heel erg lief, betrokken en eerlijk. Even een koffietje om bij te kletsen; samen studeren; shoppen; eindeloze gesprekken voeren of springen op de dansvloer: deze meid is veelzijdig en overal voor in. Met haar sprekende ogen, prachtige lach en mooie figuur is ze een unieke verschijning waar menig man zijn ogen niet vanaf kan houden. Maar, achter deze schoonheid zit ook een hele intelligente dame verborgen. Na haar bachelor Psychologie en een serieuze grote-mensen baan bij de Triodos bank is ze dit jaar begonnen aan de master Strategisch Human Resource Management, waarbij het volgens haar niet zal blijven. 

Mies is de enige Friese uit het dispuut, maar net als de rest reeds ontpopt tot een echte wereldreiziger. Vorig jaar studeerde ze een half jaar in Valencia en in de zomer maakte ze een reis door Indonesie. Ook aankomende zomer staat er weer een verre reis op de planning. We hopen dat ze haar hart niet verliest aan mannen in verre landen, want zonder Mies is ZM niet compleet. Knuffelen, lachen, kletsen, eten en dansen, haar aanwezigheid is voor ons een echte must! 

Samantha - Lid sinds 2015

Samantha is een pure ZM-ie, houdt van gezelligheid, geeft je altijd een helpende hand en ze houdt bovendien ook van een goede party! Als er een feestje is dan zal je haar ongetwijfeld swingend tegen komen op de dansvloer. Naast al die gezelligheid is deze meid ook nog slim, ze studeert de PABO en wil zich hierna gaan specialiseren in de opvoedkunde. 

Deze bella señorita, is ook een echte reiziger, en heeft tijdens haar derde jaar gestudeerd in het noorden van Spanje! Bijna elk weekend was ze wel op ontdekkingstocht naar een of andere stad of plek. Verder heeft ze een hard vol goud, en ontvangt iedereen met open handen. Zo kwamen er in Spanje regelmatig vrienden, familie en haar vriendje uit Nederland op bezoek. Naast dit allemaal staat ze ook nog regelmatig op het hockeyveld. Dit is van belang want ze is gek op lekker eten en koken! Dit zonnestraaltje is een gezellige meid en zeker een echte aanwinst in ons dispuut! 

Charlot - Lid sinds 2014 

Lief, intelligent, enthousiast, heel sociaal en een beetje gek: dat zijn slechts een paar van alle mooie eigenschappen die onze lieve Char bezit. Daarnaast hoort reislustig ook zeker in het rijtje thuis. Charlot heeft in de afgelopen jaren namelijk een semester in Boedapest gestudeerd, gereisd in Zuid-Amerika en onlangs heeft ze haar voeten op Chinese bodem gezet.

Deze toekomstige neuropsychologe heeft naast haar master een goedgevulde agenda: toffe stages, commissies bij Histos en ESN, sporten, vrijwilligerswerk bij de Kindertelefoon èn een jaarclub met haar Histos-visjes. Gelukkig maakt ze ook tijd voor ZM. Of het nou een borrel is, Lowlands of een ander festival, speciaalbiertjes drinken of theeleuten, Charlot zorgt altijd voor gezelligheid en staat voor iedereen klaar. Met haar kenmerkende brede lach windt ze menig man om haar vinger. Jammer voor hen, want deze knappe chica heeft haar mannelijke wederhelft allang gevonden (waarmee ze laatst zelfs ALPACA’S heeft geknuffeld!!!). Ook voorziet Char ons in de groepsapp regelmatig van mooie spraakopnames of selfies. Kortom, we zijn heelll blij met dit sprankelende zonnestraaltje in ons midden!


Lotte - Lid sinds 2014

Lotte staat binnen ZM, maar zeker ook daarbuiten bekend om haar typische knorrende lachje wat iedereen meteen in een vrolijke stemming brengt. Maar haar lachje is niet het enige waar Lotte om bekend staat. Ook de gekke gezichten en de stemmetjes zijn wat Lotte zo leuk en gezellig maakt. Maar een vrolijke stemming brengen is niet haar enige talent. Ze studeert Academische Lerarenopleiding Primair onderwijs, waarbij ze elke week met veel plezier naar haar stageklasje gaat op de basisschool. We kunnen ons goed voorstellen dat juf Lotte erg populair is bij haar kindjes met haar altijd vrolijke karakter. Maar deze chick heeft ook zeker ballen! Na haar middelbare school ging ze een halfjaar in haar eentje naar Costa Rica om Spaans te leren waarvan ze veel geleerd heeft. Je kan bij Lotte altijd terecht  voor een feestje, maar ook zeker voor een luisterend oor en goede  adviezen.  

Lupe - Lid sinds 2014

Met haar lange goudblonde lokken verovert zij alle harten van de mannen die ze tegenkomt. Zwijmelend staan zij voor haar om ook haar bekoren hartje te veroveren, maar pas maar op! Dit is makkelijker gezegd dan gedaan! Ze is in voor elk feestje, zo zie je haar dansend op een zonnig festival of meezingend op het carnaval. Want als échte (met een zachte g) Brabander weet deze dame alle tips en trucs voor een goede verkleedpartij. Zij is altijd in voor een topfeest en voor elke fantastische shopsessie. Want ja, onze lieve Lupe weet alles van de grandioze modewereld af. Voor de beste fashiontips en mooiste, en vooral roze, looks kun je het beste bij onze leuke Lupe zijn. Maar dat is nog niet alles, nee! Ondanks dat ze van ons koude kikkerlandje houdt, voelt ze zich al snel thuis in een andere stad ver van huis. Als AEGEE-liefhebber en onafhankelijke fashionchick, heeft deze dame de smaak van het reizen al goed te pakken. Al vele steden in Europa heeft zij bezocht. Dit kan ook niet anders door haar internationale blik die zij opdoet met haar prachtige studie: International Business and Management Studies. Vol met passie wordt zij dé carrièrevrouw van heel de wereld.

Loes - Lid sinds 2013 


Loes is een gekke meid. Blond haar, bruine ogen en een super enthousiaste lach, altijd overal voor in, vooral als er een reisavonturen bij komen kijken. Het komt vaak voor dat Loes ineens even uit ons kikkerlandje verdwijnt voor een spontaan reisje. Altijd vol met interessante verhalen, is het met Loes nooit saai.

Vorig jaar heeft ze de rol van voorzitter van AEGEE-Europa mogen vervullen in Brussel, waarbij ze ook een jaar lang in België heeft gewoond. Ze heeft het fantastisch gedaan en wij als ZM zijn toch stiekem wel een beetje blij, want inmiddels is ze weer teruggevlogen naar het Utrechtse ZM nest. Deze ambitieuze dame gaat zich namelijk de komende tijd richten op een promotieonderzoek in seismologie aan de universiteit. Sari - Lid sinds 2013


Ze lijkt zo lief, onze Brabantse pony-piet. Ook haar studie Pedagogische Wetenschappen, lieve lach en zachte g doen dat vermoeden. Maar pas op! Zo onschuldig is Sari niet! Na een zwoele blik van Sari’s donker bruine ogen zijn de mannen weg te dragen. Met een paar dansmoves en warme knuffels krijgt ze alles voor elkaar. Maar niet alleen de mannen zijn fan van haar, ook wij zijn dat! Deze stoere chick is altijd in voor lekker kopje thee met natuurlijk ook een boel chocola, maar een feestje wordt door Sari ook gewaardeerd. Dit jaar deelt ze met Loes de Ab Actis functie voor het dispuut en ook bij AEGEE is ze erg actief en heeft ze meerdere commissies gedaan. Zo heeft ze gezorgd voor een gaaf introkamp voor nieuwe leden van AEGEE-Utrecht, maar heeft ze ook al een New Year's Event georganiseerd, waarbij allerlei buitenlandse AEGEE leden Utrecht kwamen opzoeken!

Marit - Lid sinds 2013


 Met haar vrolijke uitstraling en enthousiaste aanwezigheid valt Marit al gelijk op. Marit is een creatief talent. Het verbaast ons dan ook niet dat ze Audiovisuele Media studeert aan de Hoge School voor de Kunsten. Het mooie promofilmpje van Zauvijek Moja heeft deze chick dan ook in elkaar geknutseld. Marit is altijd in voor een feestje, maar kan een warme, paarsgouden knuffel ook altijd waarderen. Deze stoere chick gaat haar angsten niet uit de weg, is zelfverzekerd en heeft een groot hart. Ook zit reizen in Marits bloed. Ze heeft al veel plekken in wereld bezocht. Zo heeft ze een prachtige reis door Indonesië gemaakt en zijn de volgende reisplannen voor Azië al in de maak. Marit is lief, gezellig en een tikkeltje gek en daarom zijn we altijd erg blij als ze aanwezig is!

Amber -  Lid sinds 2012


De rode lippen van Amber zijn onmiskenbaar, net als de lieve lach die ze op die rode lippen kan toveren. Fotografie is een van haar grote passies en mede daarom heeft ze een tijd aan de Hogeschool van de Kunsten gestudeerd. Nu reist ze op en neer naar Amsterdam om iedereen bij de studie Media en Cultuur te verblijden met haar aanwezigheid. Amber zet graag anderen in de spotlight en blijft zelf wat meer op de achtergrond, maar door haar toewijding en trouw tijdens de kennismakingsborrels heeft zij de aandachtspot van de ZM’ers toch op zichzelf gevestigd. Bovendien voegde zij zich al vroeg bij commissies van AEGEE en liet zij zien zich in te willen zetten voor haar vereniging. Amber houdt van een borrel, zowel de AEGEE-borrel als de fles. Niet alleen woorden, maar vooral ook daden zijn wat telt en Amber steekt graag de handen uit de mouwen. Dit beaamt alleen nog maar meer wat wij al dachten: “Als je een tipje van haar sluier oplicht, kun je niet meer wachten om haar beter te leren kennen”.

 

Merel - Lid sinds 2012


Over Merel zal niemand een kwaad woord spreken. De vriendelijke Twentse flirt met vlammende rode haren kan écht met iedereen overweg. Neem je de tijd om haar beter te leren kennen dan zie je dat die eerste indruk absoluut de juiste is want Merel is een schat. Val echter niet in de valkuil haar te bestempelen als ‘dat lieve meisje dat Onderwijskunde studeert’, want Merel is véél meer dan dat. Deze stoere chick reisde na haar eindexamen naar Costa Rica om daar in een klein dorpje in een hotel te werken. Niet alleen veroverde zij ook daar de harten van de mensen (en mocht ze tijdens kerstvakantie van 2012-2013 terugkomen) ze leerde daar ook Spaans. ZM’ers kregen al snel door dat Merel tegen een stootje (zeg maar stoot) kan en gewoon doorzet. Bang is ze ook niet, op het sinterklaasweekend werden volop huwelijksaanzoeken gedaan en bewees ze opnieuw dat ze iedereen moeiteloos om haar vingertje kan winden. Een dame die perfect past tussen alle     andere ZM'ies!

Onze Zaulumni 
 

Elsbeth H. (oprichter 2006)

Nanda V. (oprichter 2006)

Brenda S.(oprichter 2006)

Fianne L.  (oprichter 2006)

Meike B. (oprichter 2006)

Hilde L. (oprichter 2006)

Ciska H. (oprichter 2006)

Charlotte G. (2007)

Marte D. (2007)

Mirjam G. (2007)

Annique v.B. (2008)

Suzanne d.B. (2008)

Myrtle v.d. W. (2009)

Jolien H. (2009)

Karin R. (2009)

Marleen D. (2009)

Sandra M. (2010)

Iris (2010
Janna (2010)

Annemieke (2010)

Marieke (2011)

Robin (2011)

Iris (2011)

Qiqi (2012)

Lena (2012)

Nicky (2013)