Zauvijek Moja

Subtitle

Levensverhaal

De oorsprong van damesdispuut Zauvijek Moja ligt aan het strand van Montenegro. De naam Zauvijek Moja is Montenegrijns voor 'voor altijd de mijne'. De founding mothers zijn zeven dames die deelnamen aan de prachtige en geslaagde uitwisseling van AEGEE-Utrecht naar AEGEE-Podgorica en andere plaatsen in Montenegro in juli 2006. Van de zon genietend bij strandtent Ali Baba, dansend in de openlucht disco in Kotor en klimmend door de bergen in Crna Gora is een bijzondere vriendschap ontstaan. Deze vriendschap vormde de basis voor het onafhankelijke Dames Dispuut Zauvijek Moja! 


Op 1 juni is Zauvijek Moja officieel opgericht als het allereerste damesdispuut der AEGEE-Utrecht. Binnen AEGEE-Utrecht zijn elk jaar weer dames gespot die de liefde voor borrelen, avontuur, reizen, dansen en de wereld om ons heen delen. Zo groeide Zauvijek Moja elk jaar met een aantal nieuwe prachtige dames.  


Op 1 juni 2019 is er besloten om als onafhankelijk Dames Dispuut verder te gaan en zijn we daardoor nu het allereerste Onafhankelijke Damesdispuut van Utrecht! Zauvijek Moja bestaat nu uit 18 actieve leden. Vanaf dit jaar organiseren wij open borrels in de zomer om nieuwe meiden te leren kennen die graag lid van ons dispuut willen worden.