Zauvijek Moja

Subtitle

ZM weekend - Brussel

Genieten van een Belgisch biertje met een frietje! Lachen, gieren, brullen met elkaar tijdens de stadstour. Dit weekend was onvergetelijk door met elkaar het uitgaansleven in Brussel te ontdekken, maar het hoogtepunt was toch wel de heuse strip workshop! 

Datediner - Disney!

Van Tinkerbell naar zeemeermin Ariël tot de dalmatiërs! ZM en dates hadden zich weer uitgesloofd en verschenen in betoverende outfits. De avond werd compleet door een heerlijk 3-gangen diner en een kijkje in de stad te nemen!

Lustrumreis!

Zauvijek Moja bestaat deze zomer 10 jaar! Om dit te vieren zijn we met 26 dames naar Albanië gereisd. Wat een prachtig en interessant land. We klauterden door een canyon, aten veel inktvis en dansten in de rooftop bar in Tirana, het was geweldig! #heterdanindebus

ZMairlines

Maak uw riemen vast en geniet van de vlucht met ZMairlines.. De boot werd voor een avond omgetoverd tot vliegtuig met prachtige stewardessen!

Datediner 50 shades of grey

Inauguratie nieuwe ZMies

Wat hebben we toch weer een prachtige nieuwe lichting.. Lieve Ella, Puck, Jade en Adinda, welkom bij Zauvijek Moja!

Workshop naaktmodel tekenen

Niets te gek voor ZM! De creatieve geesten konden hun ei kwijt bij de workshop naaktmodel tekenen. Het resultaat mocht er zijn!

ZM weekend - Den Bosch

Samen met u onder een paraplu! Het weer zat een beetje tegen, maar dat kon de pret niet drukken. Wat hadden we een fijn weekend; de mooiste sinterklaascadeau's, warme dierenpakken, veel speciaal biertjes en een mooie tocht door Den Bosch. Een geslaagd ZM weekend!

AEGEE - gala

Datediner - Ieder zijn eigen landje!

Het "Eerste Avondmaal" met Aurum

Een tijdje terug wisten een paar ZMies de vlag van Aurum te bemachtigen. Om de vlag terug te krijgen, hebben de mannen een prachtig diner voor ons georganiseerd. Een primeurtje, maar zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Biercantus introweekend 2016

Het is altijd feest tijdens de biercantus met onze grote vrienden van Pivolium. We zijn erg benieuwd we er volgend jaar op de tafels mogen paraderen..

ZM ZoMer Borrel

Zon, zee en strand want onze paars-gouden boot is gestrand op een onbewoond eiland... In Hawaaiiaanse outfit zorgden wij voor de zomerse shotjes, schaduw van de palmbomen en niet te vergeten de kokosnoten!

Black & Gold datediner 

O, hoe lang moeten wij nog wachten..
Onze harten smachten en smachten..
Naar liefde en gezelligheid wordt uitgekeken..

ZMies, het duurt nog maar enkele weken!


Zo werd het datediner aangekondigd en veel liefde en gezelligheid was het zeker! Een luxe diner op een bijzondere locatie; het ZM Black & Gold datediner!

Zeilen met AEGEE

Voor de DIES-week van AEGEE werden er veel verschillende activiteiten georganiseerd, waaronder een middagje zeilen. Een kleine delegatie ZMers ging het water op, ook al was het best wel koud!

Dagje naar het strand

Wat was het lekker weer! De geplande activiteit ging niet door, maar dat drukte de pret niet. Met de zon stralend op onze ZM-petjes genoten wij van een dagje strand. 

Inauguratie lichting 2015-2016

Buiten regende het pijpenstelen, het werd langzaam donker.. De voorbereiding voor een mysterieuze avond werden getroffen. Om ook onze twee eerstejaars reizigsters bij de avond te hebben, stonden de laptops met skype al klaar; de inauguratie kon beginnen. Kaarsen wierpen een zacht licht op onze serieuze gezichten, terwijl de feutjes binnen werden gelaten. Na een prachtig welkomslied mochten zij, nog een laatste keer, bewijzen echt bij Zauvijk Moja te willen horen. Dat is gelukt hoor, helemaal officieel: welkom bij DD Zauvijek Moja lieve kippen!

Borrel met Pivolium

Onze trouwe vrienden van HD Pivolium hadden we al een tijdje niet meer gezien; tijd voor een borrel! 

ZM-Weekend in Volendam

Ons jaarlijke "Sinterklaasweekend" viel dit jaar in februari. Ook al was de Sint al lang weer terug naar Spanje, het drukte de pret niet! We hebben paling gegeten, het huis van Jan Smit gezien en vele Volendammers versierd.

Nieuwjaarsdiner 2016

De nieuwe lichting feutjes!

Hier zijn ze dan.. onze nieuwe feutjes, lichting 2015-2016! Nog niet geïnaugureerd, maar zeker al een belangrijk deel van ons dispuut. Jamie, Michelle, Samantha en Ilona; welkom bij Zauvijek Moja!

Op bezoek bij Lena in Belfast

Lena studeerde voor een half jaar in Belfast en wij gingen haar opzoeken! Wat een prachtige heuvels en kustlijnen hebben ze daar. Een heerlijke wandeling over Cave Hill met de Ierse wind in onze haren zorgde voor een echt vakantiegevoel (zie foto!). Als stoere ZMies hebben we ook geproefd van het publeven en de Guinness, dat was niet verkeerd! 

Griezel Datediner

Oktoberborrel

In oktober was het een borrel van eersten: de eerste borrel georganiseerd door ons nieuwe bestuur en de eerste borrel zonder de meiden die zijn overgegaan naar de Zaulumni. Gelukkig hoefden we ze niet lang te missen, want 's avonds zagen we elkaar alweer in de Tivoli voor een gezamenlijk feestje: ZER00's HEROES! Op onderstaande foto zie je de gezelligheid er van af springen!

 

Biercantus 2015

Ook dit jaar was er weer een biercantus tijdens het introductieweekend van AEGEE. Traditiegetrouw stonden wij met onze paarse gieters vol bier aan de zijde van HD Pivolium. Het bier vloeide rijkelijk, misschien niet altijd even recht in het glaasje, maar zeker met charme!

Zomerborrel

ZM op bezoek bij Loes in Bologna

Onze lieve Loes studeert voor een half jaar aan de universiteit van Bologna. En wanneer er een ZMie in het buitenland zit, dan zoeken we haar natuurlijk graag op! Al snel werd er een ZM-reisje gepland naar het zonnige Italië. Wat een heerlijk weekend was het! Met Loes als onze vloeiend Italiaans sprekende gids liepen we door de prachtige Bolognese straten, bewonderden we de hoge torens en knappe mannen, aten we spaghetti Bolognese en hebben we gedanst tot het ochtendgloren. De ontmoeting met AEGEE-Bologna en AEGEE-Nijmegen, zorgde voor een AEGEE-waardig reisje. Bologna, we’ll be back; paraderend met ZM-tas in de hand en zonnebril op ons hoofd!

Datediner april 2015

“Ik ben knetter op jouw voorletter!” was het thema van ons spetterende datediner. Aan de prachtig gedekte tafels zat een gemengd gezelschap bestaande uit onder andere kinky schooljuffen, Russen, sprookjesfiguren, konijnen en een erg overtuigende Madonna. Een heerlijke avond met ZMeuïge gerechten en een swingende afloop in de stad.


Gala der AEGEE-Utrecht

Het gala van dit jaar was er een om niet te vergeten. Na het etentje met een aantal mannen van Pivolium sprongen we in onze jurken op de fiets. Wapperende rokken en geruïneerde kapsels, maar we hadden het er voor over, want het AEGEE gala was deze keer in… De Dom! De drank vloeide rijkelijk, de DJ speelde zijn deuntjes goed en er werd gedanst op hoge hakken. Wat heeft de GalaCie, waaronder onze eigen Wendy, het allemaal goed geregeld dit jaar!

Inauguratie lichting 2014-2015

ZM-Weekend in Maastricht

Nieuwjaarsdiner 2015

Onze prachtige nieuwe feutjes..

Datediner december 2015

Bestuur 2014-2015

ZM Improv Workshop voor de WAUW

Zomerborrel 2015

WK borrel georganiseerd door onze eerstejaars

Whisky proeverij

Inauguratie lichting 2013-2014

Nieuwjaarsdiner 2014